Тя ще продължи в рамките на почиващите дни и ще приключи на 26 май

От днес започна специализирана полицейска операция по линия на пътната безопасност. Тя ще продължи до 21.00 ч на 26 май. Засилен ще бъде контролът както по главните и международни пътища на Кюстендилска област, така и по третокласните и общински пътища.

Стриктен контрол ще се осъществява по спазването на заповед на агенция „Пътна инфраструктура“за въвеждане на временна организация на движението по участъци от Републиканската пътна мрежа на МПС, предназначени за товари с максимална маса над 12 тона – включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, за времето от 16.00 зо 20.00 ч днес, 22.5.2020 г., и от 16.00 до 20.00 ч на 25.5.2020 г.

Ще се следи за стриктното спазване на правилата за движение, ще се извършва контрол на водачите за употреба на алкохол и упойващи вещества, за правоспособност, за наличие на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Начело на корупцията е един гологлав боклук С.
    Надоло по веригата са смешните путьо*ци катаджията А Д и проститутка*а С Н. Децата и внуците, ви да платят цената за вашата безгранична корупция. Амин!

    • Защо се криеш мишоче….зад социалните мрежи…много си силен , зад кадър…. Това което си ми пожелал да ти се връща двойно…А.Д…..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here