Сигналът е за кражба на ток във вилата на семейството в „Попина лъка„

Венко Стефанов

Успешна акция проведоха санданските криминалисти и разследващи полицаи, един от който е петрички кадър, по задържането на съпругата на кримибоса от Перник, Стоян Кръстев –Драгановеца. стартира около 9.30 часа, докато течеше редовното заседание на ОбС. Първите данни за арестуваната дама от Перник се получиха около 11.30 часа. Кметът на града пък бе информиран в почивката, обявена за обяд, след като приключи точката за избор на управител на общинското дружество „Стройкомтранс“.

Сигналът всъщност, с който е арестувана бизнес дамата, е за кражба на ток.Той е получаван от нерегламентиран източник, който от месеци захранвал вилата на скандалното семейство в местността „Попина лъка„. При извършен обиск, с прокурорска заповед, във вилата е установено, че има машини, които „копаят виртуална валута„, позната, като биткойни.

За акцията се знаеше от сутринта. Съпругата на Драгановеца е арестувана докато си пиела кафето по нощница. Предстои РП –Сандански да задържи бизнесдамата с определение до 72 часа, след което ще се произнесе санданският съд по мерката за задържане .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here