Тотомилионерът Николай Динков-Нинджата от Благоевград подкара червено Ферари 488GTB Pista за 1 млн. лв., съобщи „Монитор“. Бизнесменът, който освен потомствен богаташ спечели и 7 млн. милиона от тотото препуска в Благоевград с Ферари 488 GTB Pista, последна дума на техниката на 2020 година. Това е най-новото бижу в автопарка на Нинджата срещу скромната сума от 500 000 евро.
Динков живее със семейството си в имение на хълма на кв. „Баларбаши“ над Благоевград. Жена му е дъщеря на кмета на Симитли 5-и мандат Апостол Апостолов. Любимата им дестинация е Гърция, от където кръстосват света по вода и въздух. В южната ни съседка семейство Динкови притежават огромна къща, където се наслаждават и на луксозна и модерна яхта за около 1 000 000 евро, която според познавачи е най-скъпата в областта и една от най-модерните в страната.
„Няма рецепта за щастие. Като има пари, всичко е възможно. Тайната е късметът”, смята щастливият притежател на рекордната печалба от 7 095 423 лева, спечелени преди 3 години срещу един фиш за 3,40 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here