Емоционална изповед в социалната мрежа направи певицата Андреа. От писанието на гърлата става ясно, че тя се чувства доста излъгана. Припомняме, че след като се раздели преди време с боксьора Кубрат Пулев, двамата възобновиха отношенията си наскоро. Явно обаче и на това е сложено точка, ако се съди по написаното от певицата.
Ето и думите на Андреа:
„След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално” да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони… Това вероятно е разликата в ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета. Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!
Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човекът, до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, „Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, „Тя е на тежки лекарства”…..а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те, роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “…..Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here