Депутатката Нона Йотова и съпругът й Богомил Бонев изразиха гневни позиции за нахлуването в Банско на българи и чужденци за празниците.
„Какво направихте с Банско бе, хора? Защо наводнихте карантинирания доскоро град? Аз не отидох при Богомил, когото не съм виждала повече от месец! Разбрах, че разграбвате магазините, щъкате навсякъде. Какво искате да причините на банскалии, които стриктно спазваха карантината? Грам мозък нямате“, възмути се в социалната мрежа Нона Йотова. Тя и мъжът й – ексвътрешният министър Богомил Бонев, стопанисват от години хотелски комплекс в курортния град.
„Сега логичната мярка е, както тези, които идват от чужбина, да са под задължителна карантина. Хората, които нарушиха всички мерки и се домъкнаха в Банско, да бъдат изолирани за 14 дни. Те доброволно трябва да го направят, но се видя какви дебили са. Така, че… силово“, гневи се Бонев.
Той коментира и затварянето на столицата от днес до второ нареждане.
„Изчакаха да се изпразни София и наложиха забрана за влизане. Това определено е умишлена мярка. Щом София е огнището, дайте да го разпръснем по страната. Нещо много нечистоплътно има в тази мярка. Не дават и секунда време на хората по постоянен или настоящ адрес да се върнат“, коментира заселилият се в Банско бивш силов министър.
Източник: E-novini.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here