Джелепова и

Общинските съветници от Самоков Мартин Мартинов и Цветелина Джелепова ще дарят заплатите си на болницата в града. След като публикувахме позициите на самоковци, които изразиха недоумение, че никой от местния парламент не е обявил готовност да подпомогне медиците в битката с коронавируса, двамата се свързаха с нас. Най- младият съветник в местния парламент Цветелина Джелепова ще дари три свои заплати.

Мартин Мартинов вече е превел 500 лв. по сметката на болницата в Самоков.
Мартин Мартинов е трети мандат общински съветник от ПП „Евро рома“, той има частен бизнес. Цветелина Джелепова е съветник първи мандат, тя е част от групата на „Воля“.
„Трябва да сме по-обединени от всякога като българи, за да си помагаме в тези времена и да бъдем повече човеци.”, призовава Цветелина Джелепова.
“Наш дълг е да помагаме в това трудно време, което настана в родината ни. Като общински съветник от групата на „Евро рома“. Нека бъдем отговорни и да си помагаме взаимно!”, призова Мартинов.
Дано този хуманен акт да е само началото и към тях да се присъединят и други дарители. Всеки желаещ да помогне, може да направи дарение на сметката на МБАЛ –Самоков. Самоковци се надяват повече представители на бизнеса, политически формации и широка общественост да последват примера на двамата съветници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here