„Тестовата 5G клетка на МТел (А1), която бе монтирана на НДК, уби за един ден около седемстотин гълъба.В социалната мрежа Фейсбук Росен Ганчев публикува снимка на мъртви гълъби в столицата, а като причина за смъртта им посочва тестването на клетка за 5G.

За това алармирахаи  зелените организации “Чисти Балкани” и “Искаме зелена България”.
Птиците са паднали буквално за 1 час работа на клетката. Целият покрив на НДК, където има доста гълъби, е бил осеян с техни останки.
Имало е много и около сградата. У нас вече има издадени лицензи за 5G и започват тестове. Самата мрежа е много рискова, защото работи на твърде високи честоти и излъчването е сходно с това на ядрена радиация. Има монтирани антени точно срещу болницата за онкоболни в София.
Тестове в Холандия също доведоха до хиляди избити птици.
Друг проблем е, че в тази мрежа, клетките ще трябва да са 200 пъти по-нагъсто, спрямо досегашните. Градовете ще се превърнат в огромни микровълнови фурни, а хората ще се пържат вътре.
От 5G няма никаква нужда, защото и настоящите 3 и 4G осигуряват скорости, много над нужните на икономиката и населението. Няма доказателства колко са загиналите птици и какво е причинило смъртта им, но все повече хора започват да се питат за причината.

В Холандия обясниха, че проблемът е причинен от натравяне и няма нищо общо с новата мрежа.

Сега остава властите в София да обяснят има ли причина за смъртта на гълъбите, за които питат в социалната мрежа. Част от потребителите споделят собствени наблюдения, че дори и обикновените антени намаляват популацията на птици в района. Други обясниха на потребителя, че няма право да отправя подобни обвинения, защото са неоснователни.

Отговорът, обаче, не може да бъде даден от потребителите в социалната мрежа, а от властите.

*5G мрежата обещава светкавичен интернет, моментална обмяна на информация и още повече възможности за използване на виртуалната и добавената реалност, но мрежата действа като микровълнова печка за човешкия организъм, за живите организми и предизвиква срив на имунната ситема, поразява най- вече хора на възраст, болни и разгражда ДНК-то и засилва възпалителните процеси в организма. Корона вирусът е обикновен грипен вирус, неговото въздействи е се усилва именно от новите технологии и за това преди време предупреди и основателят Microsoft Бил Гейтс.“

Това обяви създателят на българското бойно учение ТИУН и проект „Самозащита“ Ивайло Франц, почетен офицер от специалните сили специално за 4ВЛАСТ.

„Градски легенди, като например, че с мобилните телефони можете да сварите яйце, да изпържите пуканки или да накарате мравки да обикалят в кръг. Почти всяко ново поколение от технологията е подлагана на подобни градски легенди и други теории. Въпреки, че всички тези митове са развенчани от учените, някои от тях все още продължават да циркулират из интернет пространството. В същото време се създават и нови.

Петото поколение мобилни мрежи (5G) не направи изключение от тази традиция. Сега на прицел са гълъбите, като според различни постове в социални мрежи или новини в сайтове се посочва за стотици измрели градски птици при тестове на новата технология. Подобна информация се засили през последните месец-два, след като два от телекомите в страната – A1 и „Теленор“ – започнаха официално тестове на своите 5G мрежите.“- обявиха веднага от двата оператора.

Основателят на Microsoft Бил Гейтс е направил още през 2015 година пророческо изказване относно коронавируса и неговите последици за света.

По време на конференцията TED през 2015 г., той говори за най-голямата глобална заплаха за следващите десетилетия и предупреждава, че това вероятно няма да е война, а пандемия.

Той разказва, че най-големият страх през детските му години е бил ядрена война и затова семейството е имало подготвено с продукти мазе, където да се крие.

Днес обаче времената са други и ако нещо е в състояние да убие 10 млн. души, то това ще е вирус.

  Гейтс цитира епидемията от ебола в Африка през 2014 г., която според него е убила толкова много хора, защото не е създадена система за борба с този вид инфекциозно заболяване.

Но докато ебола убила твърде бързо и така нямала възможност за заразяване на твърде много хора, следващия път може да не извадим такъв късмет, ако вирусът изглежда по-лек, позволява да се живее и пътува с него, казва Гейтс.

Припомняме, че разрастващата се световна пандемия от коронавирус досега е убила близо 9000 души, а болните са около 219 000 души.

Вече започнаха тестове за ваксини, като според вирусолози, поне 70% от населението по света ще се разболее.

ООН предупреди, че 25 млн. души може да загубят работата си и държавите предложиха спешни мерки срещу последиците.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here