Благодарни пациенти поставиха в знак на признателност зюмбюли на вратата на лекарския кабинет на д-р Жасмина Велева

Валентин Герчев

В един ден петричани се простиха с уважавани съграждани. В памет на уважаваната доктор Жасмина Велева благодарни пациенти поставиха зюмбюли на вратата на лекарската практика в сградата на петричката болница. Д-р Велева ще бъде запомнена от съгражданите си като изключителен професионалист и най-вече много добър човек и колега. Тя гореше в професията си, помагаше безрезервно на петричани, потърсили помощта и на лекар. Д-р Велева е спасила човешки животи, но тя не успя да спаси своя от коварна болест, която се развила скоротечно.

В деня на кончината й преди ден почина и синът на уважавания политик и бизнесмен Васил Костенаров –Коси. Едва на 35 години младият мъж загуби битката за живота. Той е потърсил спешна помощ от заболяване на кръвта, което се оказало фатално за възрастта на Коси. Приятелите му скърбят за нелепата загуба, сполетяло семейството на авторитетният политик и бизнесмен Васил Костенаров.

Екипът на 4 ВЛАСТ поднася искрените си съболезнования на близките на двамата обичани от всички петричани. Поклон пред паметта им!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here