Волейболистът на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) и националния отбор под 17 години Ивайло Дамянов се подготвя усилено в дните на обявеното извънредно положение и очаква с нетърпение евентуалното възобновяване на двубоите от Суперлигата и на юношите старша възраст. Това сподели той пред BGvolleyball.com.
„Бях готов за битка в следващия мач, защото беше ключов за старшата ни възраст, но сега стоя вкъщи и се старая да спазвам всички мерки и да поддържам форма. Използвам уреди за тренировки като ластици, гири и, разбира се, с упражнения със собствено тегло. Също така гледам да съм креативен, в предишните дни например кляках с едно дърво на гърба. Всеки поддържа форма кой както може.
Намалих социалните контакти, колкото може повече – излизам само до магазина и до двора и спазвам всички хигиенни препоръки, защото това е като война и трябва да я спечелим“, споделя младият волейболист, който е от Сапарева баня.
„Искам да призова всички да си стоят по домовете и да не приемат ситуацията на шега. Така можем да се справим по-бързо с проблема и да запазим здравето и живота си, и тези на околните“, завърши Дамянов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here