Кметът Йордан Ангелов

От петък започва поетапно извършване на дезинфекция на територията на общината

Апелирам всички костенчани – бъдете отговорни и спазвайте мерките. Останете си вкъщи, ако не е необходимо да излизате навън, ограничете социалните си контакти. Това е начинът да се справим по-бързо с епидемията. С тези думи към жителите на община Костенец се обърна кметът Йордан Ангелов и още:
Спазвайте мерките за социална дистанция. Пред магазините има достатъчно пространства, за се поддържа разстоянието от поне 1,20м.-1,50м между двама души.
Приемаме заявки за доставка на стоки от първа необходимост – хранителни, санитарни, битови, лекарства. Безплатна е доставката, но не и закупуването на тези стоки – отчитането е при предаването им на адрес. Телефон 0877602042 – Мариела Пенджурова – сътрудник „социални дейности” в ДСП
За нередности и неспазване на мерките – струпвания на хора на едно място, отворени заведения, неспазване на карантина, подавайте сигнали на следните телефони:
– Единен спешен номер: 112
– РУ Костенец 07142 2176
– Дежурни служители по ОбС- Община Костенец – 071422308
– Регионална здравна инспекция София област – 02 807 8700
От утре, 20 март, от 18.00ч. ще започне поетапно извършване на дезинфекция на територията на Община Костенец, като ще продължи и на 21 март 2020г.
Дезинфекция ще се проведе на рискови места в гр. Костенец, с. Костенец и гр. Момин проход т. е. улици, тротоари, спирки, ж.п. гара, площади, както и сградата на Общината, болницата и полицейското управление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here