„С подкрепата на правителството продължава изграждането и рехабилитацията на пътната инфраструктура в общината, а това е приоритет в управленската ми програма от началото на мандата. Дванадесет улици в община Костенец ще бъдат ремонтирани през идната година.“- съобщи кметът Йордан Ангелов.
Вчера се проведе среща във връзка със започване на изпълнението на строително-ремонтните дейности по проект за „Реконструкция и благоустрояване на улици в община Костенец“ по договор №23/07/2/0/00449 от 13 март 2018 година, финансиран от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020г.
Улиците, включени в проекта са: ул.“Родопи“ гр.Костенец, ул. „Кокиче“ гр.Костенец, моста на ул. „Здравец“ гр.Костенец, ул. „Иван Вазов“ с.Костенец, ул.“Мусала“ с.Костенец, ул.“Хан Аспарух“ с.Костенец и ул. „Ружа“ гр. Момин проход.
Строително-ремонтните дейности по изброените улици, които ще стартират в края на март ще включват полагане на асфалтова настилка, направа на бордюри и тротоарни настилки, маркировка и монтаж на пътни знаци.
Изграждането на обектите ще става на етапи, като живеещите на съответните улици ще бъдат своевременно информирани за конкретните работи, които ще се извършват и организацията на движението

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here