Гостите на събитието могат да опитат от сушени бели и червени череши, както и да се запознаят с туристическото многообразие на общината

 

Община Кюстендил се представя на 37-то издание на най-голямата туристическа борса на Балканите – “Ваканция и СПА Експо” – 13-15 февруари в Интер Експо Център.
За поредна година, в партньорство със Съвет по туризъм – Кюстендил, градът е сред участниците на събитието, които тази година са над 360. Акцент на кюстендилския щанд са планинският туризъм, зимните спортове и активности, които планина Осогово предпоставя, съчетани с балнео и спа туризъм, информират от общината.
Гостите на събитието могат да опитат от сушени бели и червени череши, както и да се запознаят с туристическото многообразие на общината и да получат информация за местата за настаняване в града.
Темата на международното експо засяга важно стратегическо направление в развитието на страната ни като дестинация – балнеологията и медицинския туризъм. Изданието на „Ваканция & СПА Експо“ е платформа за директно договаряне със специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински заведения, клиники за естетични и оздравителни процедури както и с доставчици на апаратура и оборудване.

Краси Веселинова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here