Съветничката Милена Миладинова от ГЕРБ лапа по 1 700 лв., бесен Стефан Кръстев към ГЕРБ и ВМРО: Лумпени и шизофреници, каква работа свършихте?

Групата на ГЕРБ, Милена Миланова е вдясно.
Зам.- кметът Стефан Кръстев

Зам.-кмета на Община Перник Стефан Кръстев нарече лумпени и шизофреници управляващото мнозинство от ГЕРБ и ВМРО на скандална сесия в Перник, при която съветниците от двете партии наложиха свои вариент на бюджета и се противопоставиха на най- формални докладни записки, като Програма за управление на общинската собственост и др. „Три месеца вече се чудя каква работа свършиха двамата зам.-председатели на ОбС, за да получават заплата от около 1700 лв. Какво направиха двамата зам.-председатели за решаването на водната криза, защото от единия чух най-голямата критика. Председателя ми звъни, търси варианти, а заместниците му стоят на завет и гледат сеир. Когато искаме възнаграждение трябва да го заслужаваме. Ако тези 1700 лв. са им малко можем да ги увеличим и може би ще видим по-голяма активност от тяхна страна“, попита кмета Станислав Владимиров.

Милена Миланова

Милена Миланова от ГЕРБ е единия от двама зам.-председатели на Общински съвет в Перник. Тя се почувства обидена и коментира думите на кмета така

„Днес бях наречена безотговорен хрантутник, шизофреник, лумпен и още много други неща.“- написа тя във Фейсбук и добави: „Чудя се защо ми го казаха и дали е така. От встъпването ми в длъжност като общински съветник съм присъствала на няколко сесии, множество заседания на комисии, постоянни срещи с граждани и дори заседание на кризисния щаб в Община Перник, без да съм част от него и случайно разбрала за свикването му. Опитвала съм се да водя диалог, политически и човешки. Винаги достатъчно ясно съм заявявала позицията си и категорично, и аргументирано съм я отстоявала. Примери много.. Упрекваха ни, че не сме гласували предложение на кмета, внесено на извънредна сесия на ОС и така сме ощетили общината с лихви над 2000 лв. на ден. Гласувахме докладната, разбира се. Седмици по късно същата докладна ни бе внесена отново за гласуване. Някой някъде в общината нещо объркал и Министерство на финансите я върнало на кмета да си я оправи и да я гласуваме отново. Ами лихвите….Не коментирам и не квалифицирам факта, че няколко дни след обявяне на бедственото положение в града ни кмета посрещна партийния си лидер с шепа „ултра червени“ активисти, които бяха наречени съветници, но не в партийният им офис, а в заседателната зала на Община Перник. Та на това партийно събрание червените олигарси взеха политическо решение да искат оставката на кабинета. Но, о, чудо. Само няколко дни по-късно Корнелия Нинова бе лично изгонена от кмета, който приветства и благодари за усилията на кабинета и лично на премиера да се справи с кризата в града ни. Дали това има връзка с номинирането му за поста на Нинова не зная, но не ми е и работа да си „вра носа“ в чужди работи. После ни се поднесе някакъв списък с улици, остойностени. И пак бяхме упреквани, че бавим възобновяването на града си, че питаме, че предлагаме. Със същия протяжен, назидателен тон. Накрая се оказа, че списъците са правени „на тъмно“ и благодарение на нахалството ни да питаме, може би ще бъдат финансирани и останалите извън списъка улици, подадени от ВИК Перник като спешно нуждаещи се от подмяна на водопреносната мрежа. Не мина и днешната сесия без назидание. Защо не подкрепихме финансирането с 1 000 000 на ОП „Флор“. Вършели чудесна работа, чистели. Факт! Ноооо, още нямам отговор от питането си на предишната сесия каква е процедурата за безплатно чистене от „ФЛОР“ на частни имоти. Само от една общинска публикация видях, че са изчистили прекрасно три големи частни имота, а публикуваха доста… И те така те. Седя и си мисля какво да отговоря на фейса. Май трябва да му призная, че да си вършиш работата, да си възпитан, толерантен и политически коректен в днешни дни означава да си мързелив, алчен хрантутник, шизофреник и чист лумпен, да не кажа дерибей.

Росен Савов и отговори: „Мими, нищо лично към теб, но при кмет-ГЕРБ, Областен-ГЕРБ, шеф ВиК-ГЕРБ,Правителство-ГЕРБ-кой според теб е виновен за това безводие?!? Не е само природата и ти го знаеш добре! Най-приятелски ти го казвам-хората в града са ви бесни и този ти пост е меко казано неуместен… Преди време Благовест Сендов беше казал: „всички съгрешихме и вкупом непотребни станахме“ Помисли над това, вместо да се ядосваш.“
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here