С цветя, благодарности и много подаръци, ръководството на Община Ихтиман и пенсионери уважиха оттеглянето от дългогодишната ръководната дейност на г-жа Янинска, която бе председател на Пенсионерски съюз за община Ихтиман в продължение на 10 години. С огромната подкрепа на г-н Илиев, съвместно бяха открити 10 пенсионерски клуба, и към момента на територията на общината функционират общо 14.
На срещата присъстваха зам.-кмета на Община Ихтиман г-жа Даниела Митева, секретаря г-н Петър Янински, кметове на кметства, г-жа Велина Минева – директор на Исторически музей, г-жа Емилия Атанасова – главен библиотекар и пенсионери от различните клубове. Г-жа Янинска припомни на присъстващите за реализираните дейности, за нелеката задача да координира работата и не на последно място им благодари.
В благодарствено писмо, кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев, пожела на г-жа Янинска щастливи пенсионерски години, изпълнени със здраве:
„Уважаема г-жо Янинска,
Позволете ми да изразя своето уважение и преклонение пред мъдростта и опита на възрастта Ви! Обръщам се към Вас като към човек, който продължава да участва активно в обществения живот и Ви благодаря за вашата всеотдайност и принос за развитието на Oбщина Ихтиман.


От името на Общинското ръководство, най-сърдечно Ви благодаря за оказаната подкрепа, докато бяхте председател на „Общински пенсионерски съюз – Ихтиман“. За всичките години, през които работихме заедно и всеотдайната Ви помощ към структурата на нашият съюз от пенсионери, на територията на общината. Без адекватното Ви отношение към развитието на възрастните хора и съдействието при организирането и провеждането на различни събития и меротприятия, този съюз нямаше да бъде същия.
Благодаря Ви за всичко сторено през годините! Пожелавам Ви най-доброто, което заслужавате – здраве, много обич, внимание и достоен живот!“
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here