Отнася се също за голяма катастрофа, при която ще загинат много хора. Но аз отново ще остана жива, сподели народната певица

Валентин Герчев

Пророчицата баба Ванга е предсказала три неща на народната певеца Янка Рупкина. От дистанцията на времето тя си спомни, че две от нещата, които великата пророчица й предсказала се сбъднали. “Остава последното-третото. Ще видим, дали и то ще се сбъдне!“, сподели за 4 ВЛАСТ народната певица, при посещението си в местността „Рупите“, където гостува на свои приятели и обезателно запали свещ за здраве в едноименната черква „Св. Петка Българска“. Янка Рупкина все пак издаде и третото пророчество .


“То се отнася също за голяма катастрофа, при която ще загинат много хора. Но аз отново ще остана жива!“
„Вярвам на Ванга! Дано не е истина това, което ми предрече! Но останалите две предсказания се сбъднаха“, не скри възхитата си от дарбата на петричката гадателка. Всъщност тя не е искала от нея да и гледа, на първата й среща в Рупите. Придружавала своя приятелка. Останала отвън, когато Ванга сама я извикала.
Именно тогава тя направила и трите си пророчества, отнасящи се до световно известната народна певица, преживяла един път ужаса на самолетна катастрофа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here