За първи път учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, съвместно със своите учители и директор, организираха благотворителен пазар. Със събраната сума закупиха и дариха мултимедия на Дома за деца и младежи с увреждания „Антония Лафчийска“. Мултимедията е средство за съчетаване на звук, изображение, анимация, видео и други типове медия, целящо осигуряване на среда за обучение, отдих, развлечение и творчество, поради което го прави изключително полезно за потребителите на центъра.
Г-жа Ренета Маринкова, директор на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, съвместно с някои преподаватели и ученици от 5-ти и 6-ти клас, посетиха ДЦДМУ „Антония Лафчийска“. Г-жа Антоанета Балканджийска, директор на ДЦДМУ, изрази своята благодарност към учениците и техните преподаватели. Г-жа Диляна Илиева презентира модел на обучение и показа новата придобивка колко полезна би била в ежедневието на потребителите.
Специален гост на събитието бе г-жа Даниела Митева,зам.-кмет на Община Ихтиман, която поздрави учениците за добрата кауза, която са реализирали. Г-жа Митева допълни още, че човешката солидарност има изключителна морална стойност. Всяко дарение – и най-малкото дори – е скъпоценно камъче от съкровищницата на човещината и благородството.
Г-жа Балканджийска от своя страна подари на всеки един от присъстващите подаръци – тефтер и календар.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here