Христо Крушарски

 

 Спортно-техническото ръководство и президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски са обсъждали възможността да пратят няколко футболисти в сателита Рилски спортист, за да помогнат на самоковския клуб в битката за оставане в Трета лига. Преди сезона от Рилецо дори говореха за атака на професионалния футбол, но треньорът Петър Аджов и президентът Митко Джоргов не успяха да съберат достатъчно класен състав в жестоката конкуренция на Югозапад.
В Самоков вероятно ще доиграе сезона изкаралият подготовката с Локо 20-годишен Йордан Тодоров. Крилото бе доведен на ст. „Искър“ от приятел на Крушарски по препоръка на бившия играч на Левски Саша Симонович миналото лято. Той се е представил силно в тренировките с „черно-белите“ и попада в бъдещите планове на Акрапович.

Възможно е юношата Петър Петров, който навърши 18 години на лагера на Локо в Анталия, също да подсили Рилецо, а такъв вариант ще бъде предложен и на Густаво Уирис и Мустафа Абдулахи, които вече не попадат в сметките на треньора на носителя на Купата.

След есенния дял „скиорите“ са предпоследни в класирането на Югозападната Трета лига с 8 точки, с една повече от Перун (Кресна) и пет зад Пирин (Разлог). Според регламента последните два тима изпадат със сигурност, а 15-ият ще е застрашен, ако от Втора лига изпадне клуб от този регион. Засега обаче Струмска слава е над чертата.

Текст под снимка: Йордан Тодоров се представи добре на подготвителния лагер с Локо (Пд) в Турция, но вероятно ще се върне в Рилски спортист, за да помага в тежките пролетни битки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here