Бойко Борисов

Още днес започва работа по изграждане на водопровода от Мало Бучино към Перник – не дни, и часове не трябва да се губят, каза в началото на заседанието на кабинета премиерът Бойко Борисов. Първите два километра тръби вече пътуват за там. 26 милиона лева ще струва новият водопровод – това е единственият начин в рамките на 30 – 40 дни да се докара вода до Перник. По думите на премиера водопроводът може да бъде изграден за 30 дни.
Борисов разпореди на енергийния министър Теменужка Петкова да провери за нелегално работещи ВЕЦ-ове. Има сигнали да два ВЕЦ-а, които работят тайно през нощта, това лесно може да се провери през електроенергийния системен оператор, каза премиерът. С вота за недоверие БСП и ДПС опитаха да направят нова коалиция, заяви премиерът Бойко Борисов. ГЕРБ и Обединени патриоти подкрепиха правителството, така че захващайте се за работа, за да си завършите задачите, каза Борисов на министрите. Прекрасно знаем как управляваха при Пламен Орешарски, посочи Борисов.
„В лъжата, манипулацията и най-вече в преиначаването на фактите, те нямат равни. Не случайно толкова години са били на власт“, каза Борисов. В управлението на БСП и ДПС къде са подменени водопроводите, за да кажат, че са работили и като дойде ГЕРБ и Патриотите това е спряло, каза Борисов. Това, че 70 години не е ремонтиран водопроводът на Перник ще ни струва 60 млн. лева, каза Борисов.

Източник: София


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here