Венко Стефанов

„БСП –Петрич изби рибата с неприличен коментар, публикуван на официалната и страница. Той е озаглавен: „Не ви ли омръзна бе, хора?“- съобщиха читатели на 4ВЛАСТ.

Коментара, който се коментира от часове, е наистина пропит и с доза цинизъм, но все пак буди любопитството на читателите. Авторът извежда на предна линия свои терзания от сферата на сексологията, макар и с непозволени средства, отправени към мъжката половина на Петрич. Четивото стана за часове бестсейлър сред петричани. Ето и пълният му текст, публикуват без редакторска намеса.

„Всички говорите за достойнство и чест, а сте се оставили смачкани и изцедени, излъгани и ограбени от шепа разбойници, които издевателстват и се гаврят с бъдещето на децата ви, със здравето на роднините ви и с миналото на пенсионерите!

Не ви ли омръзна да ви стискат за топките и да ви сочат с пръст на къде да гледате, кое е правилно и кое не? Нямате ли малко мъжество да тропнете с крак и да си кажете, че това вече не може да продължава така!

Трябва да се спре грабежа и износа на злато, изкуствено завишените цени на тока, избиването на животни, източването на язовирите, скъпите винетки за разбити пътища, мръсния въздух, вноса на боклук, който направи от държавата ни бунище от зарази, подмяната на ценности и опростачването на нацията! Не ви ли правят впечатление тези неща?

Не ви ли завира кръвта, че всичко това се случва сега и пред очите ви, докато вие бездействате и играете хора по площадите?

Умрял да беше щеше да стане ….“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here