Заместник -председателят на БСП Кирил Добрев беше сред вип гостите на 60-годишния юбилей на кмета на Гоце Делчев Владимир Москов. Самият Зоран Заев също се оказва, че е бил на рождения ден на Москов. Добрев пусна обща снимка с тримата във фейсбук.

„Уникална личност. Познавам го от дете. Замислих се – кога един човек се превръща в легенда? Когато за него започнат да се разказват вицове. Ето един, за който се сетих.

Звъни премиерът на Македония Зоран Заев на Бойко Борисов и казва: „Дай да се разберем вече на кого е Гоце Делчев… ваш или наш?“ А Бойко отговаря: „Как на кого е бе? Гоце Делчев си е на Владо Москов.“ Жив и здрав да си, Владо!“ – разказа Кирил Добрев.

Известно е, че Врадимир Москов е кмет на Гоце Делчев в продължение на седем мандата.

Станах на 60 години, това е просто невероятно. Преди години, когато някой ми кажеше, че е на 60, за си мислех, ле-ле стар човек, много остарял, но ето, сега не се чувствам стар, даже не вярвам, че съм стигнал тази сериозна възраст. Дай Боже да съм здрав, аз и екипът ми и да продължаваме да работим, да ходим спокоино по улиците, да се срещаме и разговаря с хората и да вървим напред с чувство за отговорност и изпълнен дълг. Не съм вярвал, че ще бъда преизбиран толкова много пъти, смеем пъти за кмет. Даже си спомням, че в началото на кметуването ми в първия мандат се срещнах с кмета на Кавала, той беше кмет от 16 години. Аз ми викам тогава, бре човек, това не е нормално, как 16 години си кмет. Той се смя. Ето, че аз го надминах. Това е изненада за самия мен. Най- съм щастлив, че имам разбиране в семейството си. В първия мандат ми се роди втората дъщеря, сега и внучка ми се роди. Това е прекрасно. Да не чуе дявол, имам спокойствие в семейството си. Спомням си, че когато влязох в общината бях много красив, ха-ха, черна коса, черни мустаци, а ето сега пак съм красив, но с бяла коса и бели мустаци“ – разказа духовитият кмет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here