Синът  на бизнесмена и собственик на хотел “Езерец” Румен Калайджиев,  Митко  и новата му приятелка  Красимира Цочева от „Фермата“ водят собствено предаване . Двамата си направиха нестандартен влог на име Grabbi7. Всяка неделя се излъчва по един епизод, в който двамата се впускат в непозната за тях професия, за да представят най-интересното от нея, пише „Галерия“.

Първият епизод бе излъчен миналата седмица и не срещна забележителен интерес. Митко и Краси го отдават на това, че феновете им все още не знаят за влога и смятат да започнат по-мащабна кампания.

Двойката се надява да печели добри пари от реклама, именно покрай представянето на различни професии. Със сигурност обаче няма да разчитат изцяло на влога си финансово.

Както е известно, Калайджиев има собствена брокерска агенция и дори наскоро нае Красимира да работи при него. Тя е безработна майка от няколко години и преди да срещне Митко във „Фермата“, нямаше намерение да си търси работа. Цочева се бе отдала на 4-годишния си син и мъжа си, с когото се раздели веднага след като излезе от аграрното шоу. Към момента Краси и Калайджиев живеят заедно и са по-влюбени отвсякога, разказват запознати.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here