Временна организация на движението по време на Световната купа по ски Банско 2020

Краси Веселинова

По повод провеждането на състезанията от Световната купа по ски Банско 2020, от ОДМВР- Благоевград са предприети всички необходими мерки за обезпечаване на сигурността по време на подготовката и провеждането на стартовете и съпътстващите ги мероприятия. Създадена е оптимална организация за осигуряване на охраната на спортните съоръжения, маршрутите за придвижване и местата за настаняване на състезателите, официалните и длъжностните лица, гостите и зрителите.
С цел обезпечаване на сигурността и преминаването на мероприятието при добър обществен ред са проведени срещи с организаторите на спортните и съпътстващите мероприятия. Създадена е и необходимата организация за безопасността на движението на територията на РУ- Банско. За времето от 07:00 часа до 16:00 часа на 24, 25 и 26 януари 2020 г., е въведена временна организация на движението на МПС и граждани от местността Мотиката до Бъндеришка поляна и местността Шилигарника, като същото ще се осъществява с пропуски, получени от организаторите на събитието. В района на мероприятието граждани ще бъдат допускани с карта за ски влека, която е валидна за деня.
ОДМВР- Благоевград апелира за съобразяване със създадената организация и спазване на разпорежданията на контролните органи.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here