Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов поздрави в аванс служителите на родилното отделение на местната болница послучай Бабинден. Градоначалникът подари червени рози на всички дами от екипа на отделението, а на шефа му д-р Иван Стоев връчи картина.

В отбелязването на празника се включиха председателя на Общинския съвет Димитър Балтаджиев и народният представител Богдан Боцев. По традиция, родилка, която през 2019 година се е сдобила със своята втора рожба, поля вода на лекарите и акушерите в отделението с пожеланието да се родят много повече здрави бебета през тази година.

434 деца са се родили в МБАЛ „Иван Скендеров“ Гоце Делчев през изминалата 2019-та година. „Радваме се, че тази година новородените са с 20 повече от миналата. Другата добра новина е, че в нашия екип вече има трима млади лекари-специалисти, които са местни кадри, а това ни дава надежда и сигурност, че има кой да продължи да се грижи за идването на новия живот в нашия район“, сподели завеждащият отделението д-р Стоев. Той отново благодари за пълната подкрепа в лицето на местната власт.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here