Продуцентът на „Междузвездни войни“ Рам Бергман, както и на още близо 40 холивудски касови филми посрещна Новата 2020 година в комплекса „Пирин голф“ край Разлог на капама и греяно вино, съобщи „Монитор“. Бергман и семейството му – жена му Лимор, заедно с двете си деца Илай и Даниел гостували на своите приятели Моше и Ирина Диамант. Ирина Асиова-Диамант е разложанка и е съпруга на Моше, който пък е един от водещите продуценти на „Бояна филмс“. Не само това накара Рам Бергман да прекоси океана и да пристигне в подножието на Пирин планина. Оказа се, че че Ирина Асиова-Диамант е и негова тъща, въпреки, че е по-млада от Рам. Дъщерята на Моше е съпруга на Рам Бергман. Въобще, приличен холивудски сюжет.
Собственикът на престижния петзвезден курорт Йордан Каназирев даде тържествена вечеря в чест на своя виден холивудски гост и категорично заяви, че „Пирин голф“ е в състояние да се превърне в снимачна площадка за високо бюджетна продукция. На изпроводяк Рам Бергман подари на любезния домакин тениска на “Междузвездни войни” с лично написаното послание: „Йордан, нека силата бъде с теб!“
Гостите от Холивуд се поразходиха и в София. Семейство Бергман не можа да остане в първия ден на 2020 година и да се наслади на кукерския фестивал „Старчевата“, защото трябваше да се завърнат в Лос Анджелис, за церемонията по връчването на Златните глобуси. Последният хит на Рам Бергман “Остриета вън” (Knives out) с Даниел Крейг и още куп звезди, беше номиниран в три категории и твърде вероятно да бъде номиниран и за “Оскар”.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here