Главният счетоводител Мая Атанасова и Велислава Георгиева подпалиха дансинга на купона на община Дупница, Мая Спасова празнува за последно с колегите си

0
1
Васил Тонев,Мая Спасова и Александър Паризов

 Главната счетоводителка на община Дупница Мая Атанасова и експертът по сигурността Велислава Георгиева подпалиха дансинга на купона на общината. Администрацията се събра в заведение в курорта Паничище, където изпрати старата година.

От колектива се отцепи само отдел „Евроинтеграция“ , които празнуваха сами. Другата липса беше на главния секретар на общината Невена Манева. Зам.- кметът Олга Китанова се мерна колкото да вдигне една наздравица с екипа от община Дупница.

Весела Георгиева

Прощално беше партито за вече бившия шеф на отдел „Екология“ Мая Спасова от Бобов дол. На купона Мая Спасова се радва на специалното внимание на сина на съветника д-р Александър Паризов Александър младши и на шофьора на кмета Васил Тонев. Дрескодът за дамите на купона беше класиката малка, черна рокля.

Администраторките Ина Гърнева, Марияна Крумова и колежките им блестяха в предимно тоалети в черно.

Ритуалчикът Драгостина Мутафчиева беше в класическа дълга черна рокля, съчетана със сребърни орнаменти.

Тя се весели в компанията на кметския наместник на Делян Валентина Зашева, която се отцепи от колектива с бежов костюм. На банкета кметът Методи Чимев по традиция поздрави колектива. На купон дойде и председателят на Общинския съвет Костадин Костадинов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here