Крум Дечев: Съветниците от БСП защо мълчат за увеличението на данъците, за какво ви избрахме? Дупничани: Парите отиват за заплатите им!

Ивайло Петров, Първан Дангов и Станислав Павлов от БСП

„Общинските съветници от БСП-Дупница ще излязат ли с някаква позиция по темата за увеличението на местните данъци?
Нали за това Ви избрахме?
Казват,че човек говори така, както мисли. Представете си как мисли човек,който няма нито едно изказване, не е заявил позиция или няма мнение.“- поде темата неуспялият кандидат за общински съветник от БСП, стоматологът Крум Дечев.
Силно впечатление прави, факта, че общинските съветници от БСП мълчаха като риби и на последното заседание на общинския съвет, когато бяха приети ключови докладни записки свързани с изтеглянето на заем от 700 000 лв, продажба на общински името и др. Сред най- мълчаливите се очерта най- устатият Първан Дангов.

В пълно мълчание са потънали всички общински съветници, общо 33-ма на брой. Нито един от тях не се отказа от възнаграждение, напротив, според новият правилник, заплатите им ще надхвърлят 600 лв, а на председателя на общинския съвет заплатата е 1 700 лв. „Заплатите ни са мизерни, какво са 1 700 лв., още по малко 600 лв.“- коментира Костадин Костадинов.
По темата мълчи и депутатът на БСП Иван Ибришимов.

Кметът Методи Чимев беше единственият, който даде пресконференция.

Крум ДечевВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here