Лидерът на ВМРО В Сандански Николай Шаламандов празнува царски имен ден. В петък новият председател на общинския съвет почерпи цялата администрация с баници и тонизиращи напитки, а днес вдигна наздравица от Сърбия с приятели.
„Фейслбук стртарницата му прели от благопожерания, а Господ му дава знаци на благоволението си. Любопитна подробност е фактът, че на връх балотажа между кандидатите за кметове Кирил Котев и Атанас Стоянов, Шаламандов празнува рожден ден на баща си, а малко преди старта на изборите Атанас Стоянов сатана татко, като година година- две по-рано се ожени за секретарката си в общината, където беше председател на общинския съвет, преди да стане депутат. Със хубавата си съпруга се венчаха на връх Коледа.“- разказват санданчани.


„Съдбата така е отредила, рождения ден на баща ми, Димитър Шаламандов, да е денят на избор и промяна. Той става на 73. 73 години са много, но за него със сигурност са малко, защото той никога не е почивал в живота си, ползвал е отпуск само за да работи нещо друго и със сигурност знам, че и днешния ден ще му е работен. Това е човека, който ме е възпитал и научил на всичко, и най-великият човек, който познавам.“- написа за ЧРД на баща си Шаламандов на 03.11.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here