55 снегорина на БКС се справиха с първия сняг в Самоковско, шефът Е. Кривошиев: Чистим от 2 ч. през нощта, осигурили сме по 2 машини за село

0
1

55 снегорина на почистващата фирма БКС се справиха с нежната покривка в Самоков. Почистен е главният път за Мальовица и Самоков, нямаше натрупване по пътните плътна. Всички пътища в региона са проходими, осигурили сме по две машини за всяко село. Почистването от сняг и обработването на пътните настилки в община Самоков започна в около 2ч. след полунощ“, информира директорът на „Бекастрой“, Емил Кривошиев.
Цялата специализирана техника на БКС беше на терен и в селата Бели Искър, Маджаре, Мала Църква, Боровец и др.
55 снегорина на фирмата ще се грижат за зимното поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа в общината, уличната мрежа на населените места – Самоков, курорта Боровец и 24-те села.
Жителите на планинското село Говедарци останаха изненадани, след като почистени бяха даже и тротоарите. През цялата нощ два снегорина на БКС третираха улиците. Помагаха и наетите местни хора, които с подръчни материали разпръскваха смеси против замръзване, тъй като температурите паднаха малко под нулата. Кметът на селото Лорита Христова постоянно контролираше по телефона изпълнението на задачите, за да няма проблеми по улиците.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here