Валентин Герчев

Петричанинът Стоян Божинов положи клетва в народното събрание. Той зае мястото на Атанас Стоянов, който пък се закле като кмет на Сандански.

Стоян  Божинов е лидер на воеводите в Петрич и най- откритият опозиционел на ГЕРб в Петрич, за което хората му свалят шапка. До момента беше общински съветник. Божинав участва в надпреварата за общински кмет , но загуби от досегашния градоначалник Димитър Бръчков, който спечели от раз нов мандат с рекорден брой гласоподаватели над 16 000. За Божинов гласуваха около 3 000 души. „Общинският съвет е коректив на управлението и съм съгласен да остане такъв, радвам се, че всички работни в една посока- благоустрояването на общината и благоденствието на жителите и.“ – каза кметът Димитър Бръчков. „ще работя за нови инфраструктурни проекти и няма да пропусна нито една възможност, която Европа предоставя за общината ни.“ -каза Стоян Божинов, който дойде уважи клетвата на Димитър Бръчков и новите съветници в четвъртък, макар да не бе поканен на трибуната.

На вота за народни избраници преди две години Атанас Стоянов спечели завиден брой преференции, които сега му дават правото да стане депутат от ВМРО.Петрич ще има двама депутати, един от ПП ГЕРБ, в лицето на Георги Динев и един от ПП ВМРО Стоян Божинов.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here