Банско събра най-красивите дами на планетата. Красота, стил и талант вплете в себе си десетото, юбилейно издание на конкурса „Мисис Планет“, който се проведе в Банско на 7-ми ноември.

Най-красивите омъжени дами на планетата дефилираха на сцената на Посетителски-информационен център Банско и впечатлиха публиката с различните си визии и умения. Финалът премина в три тура, а темата на тазгодишното издание бе „Екопланет-да запазим земята чиста за нашите деца“.

Тематични бяха и костюмите на претендентките в началото на конкурса, силно повлияни от природните красоти на планетата.

Единайсетте участнички от Беларус, Северна Македония, Казахстан, Монтенегро, Малайзия, Южна Африка, Крим, Украйна, Индия, Северна Африка и България бяха поздравени от малките танцьори на „Силвана денс“ и прекрасните певици от трио „Пиринка“, акомпанирани от гайдаря Лазар.

В първата част, красавиците представиха държавите от които идват, чрез традиционни костюми. Ослепителната Мариана Атертон, провъзгласена за най-красивата омъжена бургазлийка, бе в българска народна носия.

Рундът на талантите показа танцувалните, певчески и художествени умения на дамите, които не пестиха сили и енергия, за да впечатлят журито.

На финала, участничките се появиха с вечерни тоалети на топ дизайнери от своите държави, а краят бе отбелязан със страхотен коктейл, на който трио „Пиринка“ поздрави победителките с традиционни фолклорни изпълнения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here