„Здравейте, ето така изглежда картината, след всеки дъжд пред блока ни, намиращ се на ул. „Спано поле“. Едва ли има човек, който иска да вижда сутрин такава гледка пред блока си. Все пак живеем в градската част на Сандански. И без дъжд улицата е в трагично състояние. Учудващо, че на снимката контейнерът за отпадъци не прелива. Кал до колене, смрад, гад и забравени от кмет, цар и пъдар жители и данъкоплатци на града.- пише ни Нина Маркова, която изпрати снимка.

Крайно време е да се обидиним и да спрем да си плащаме данъците дано някои ни чуе, ако не да пристъпим към по крини мярка.“- отсече Димитър Секулов.

 „Въпрос към бившия и настоящия кмет Кирил Котев и Атанас Стоянов: На Фиата плащах данък 9.80лв на Опела 60 лв, после стана 28 лв на Фиата и 120 лв на Опела. С колко съм помогнал да направя по-чист въздуха като плащам повече, че не мога да усетя разликата? Освен, че едни пари отиват някъде си!“-  заяви Костадин Кунев.
Новоизбраният кмет на Сандански Атанас Стоянов ще положи клетва в четвъртък и запретва ръкави да разчиства и решава проблемите на хората в Сандански, съобщиха от администрацията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here