Дупничанка роди близнаци, без да знае, че носи в утробата си две бебета, съобщи Струма.бг. 23-г. Цветанка С. от Дупница, била майка на още две деца – момче и момиче, не е ходила на лекарска консултация по време на бременността. Преди няколко дни получила родилни болки и била приета в родилното отделение на общинската болница в Дупница.
“Пациентката пристигна с родилни болки. Нямаше време за губене. При прегледа на ехографа установих, че пациентката ще става майка на близнаци. Веднага я вкарахме в родилна зала. За 40 минути се родиха две здрави бебета. Първо на бял свят се появи момиченцето, след 40 мин. и момченцето. Бебетата се родиха по естествен път. Не се наложи да се прави секцио. От години не са се раждали близнаци по естествен път, винаги се налага да се действа оперативно. Новородените са добре и ги изписахме преди два дни.”, коментира шефът на отделението д-р Кр. Кръстев.

1 коментар

  1. Не е знаела, че е бременна, или не е знаела, че са две? Каква ПЪРВА ВЛАСТ, какви сензации? Или ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here