Неуспелият кандидат за кмет на Бобошево Стефан Тачев стана председател на общинския съвет в Бобошево. Два пъти Тачев се кандидатира за кмет и два пъти загуби, днес му излезе късмета, бяха първите коментари в залата. На тържествената сесия новият Общински съвет и кмет на община Бобошево встъпиха в длъжност. В големия салон на НЧ „Лоза – 1870“ удостоверенията на съветниците и кметовете връчи председателят на Общинската избирателна комисия – Бобошево Веска Михалчева, която също ги поздрави и им пожела успешна и ползотворна работа.

По време на церемонията клетва положиха новият-стар кмет на общината Крум Маринов, единадесетте общински съветници и кметовете на кметства – Пламен Караканов за с. Блажиево и Екатерина Андонова за с. Слатинов. Новоизбраните представители на местната власт в Бобошево подписаха и клетвени листа.

Тачев стана председател на общинския съвет в Бобошево

Първото заседание на местния парламент води най-възрастният общински съветник – Георги Мичов. 66-годишният бобошевец, който има опит като съветник три мандата, се обърна към своите настоящи колеги с думите: „Нека да приберем цветните знамена и да работим през следващите 4 години за благото на община Бобошево. Успех на всички и спорна работа!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here