Владимир Москов поля 7-ма победа за кмет на Гоце Делчев с верни другари, Веселин Камбуров с тост: Най- добрият кмет, човек и приятел!

„Честит 7-ми мандат на най- добрия кмет, човек и приятел в община Гоце Делчев Владимир Москов, щастливи сме, че той ще продължи да води напред града по европейски път, за да го утвърди като най- доброто място за живеене на Балканите.“- вдигна тост съпартийникът му от БСП, бизнесменът Веселин Камбуров. Владимир Москов събра екипа си в скромен ресторант почерпи прияли и съмишленици за поредната голяма победа, която утвърждава името на градоначалника като един от стоджерите на левицата в България.

„За мен е чест и отговорност да започна седмия си мандат с такова голямо доверие от страна на гражданите на нашата община. Изборните резултати показаха, че най-голямата мотивация за подкрепата на един кандидат, е свършеното от него и екипа му.
Резултатите от местните избори винаги са барометър за това какво очаквате от нас. Поздравявам всички, които получиха доверие и ще изградят състава на новия Общински съвет. Нека си пожелаем един успешен мандат за доброто, спокойствието и сигурността в нашия град и общината!“- каза Владимир Москов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here