„От години помагам на различни пенсионерски клубове в област Кюстендил. Сега случая е друг пенсионерския клуб, на който помагам, е в моята родна община Бобошево, а именно в село Усойка. Като ги посетих ми стана жал, нямаха, … много неща нямаха. Поръчах указателна табела и я поставих, направих абонамент на 4 вестника. Подарих им най-различни занимателни игри, от всички по два броя, за да не се изчакват при игра. Уредих им десетина стола, защото нямаха?! Призовавам всички, които имат възможност нека помагат на пенсионерските клубове, те са в услуга на нашите родители. Специално искам да поздравя за човещината ѝ госпожа Елена Орозова, уредник на пенсионерския клуб в село Усойка! Няма да ви изоставя, имаме общи идеи! Обещано!“ 

Това разказа сърцатият зам.- областен управител Райчо Цветин, който в момента е кандитат за кмет на община Бобошево от партия „Атака“.
“ В пенсионерския клуб възрастните хора запълват нуждата си от социални контакти, осъществяват срещи, разговори, организират здравни беседи, поетически вечери, занимания по интереси, екскурзии. Традиция в местните клубове е всеки месец да бъдат почитани рождениците. Клубовете са достъпни за всички лица в пенсионна възраст, изявили желание да постъпят в тях. Членовете заплащат годишен членски внос, определен от съответното клубно ръководство.“ – разказа Орозова, която е съпруга на уважавания бивш кмет на Бобошево Милчо Орозов, който почина преди няколко години.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here