Главният готвач Йордан Вучалийски е най довереният човек на управника, дарител.

„15 казана курбан раздаде безплатно кандидат за кмет от управляваща партия в Сапарева баня за миряните, за да гласуват за него. Познайте кой е той. Щом не се афишира сам и ние не можем да го кажем. Купуването и продаването на гласове е престъпление. Ние имаме пари да си купим курбан за здраве, но щом е решил, нека е жив и здрав, пък Бог дава власт, не ние. Да не бяха изборите другата седмица, да си речем, много обича хората, много вярва в Бог, много е честен, благочестив, благороден, не се води по чужд акъл, а то изборите чукат на вратата.“- звъняха в редакцията десетки читатели на 4ВЛАСТ, те не се решиха да кажат името му, стори им се, че ще извършат престъпление.

Главният готвач Йордан Вучалински сварил 10 овце. Стотици се стекоха да хапнат безплатно и за здраве на светлия християнски празник на Света Петка. „В курорта има красив параклис, поддържан от местният свещеник отец Димитър.“- уточни Спаска Кръпчанска.

Купони за курбана са се продавали в магазинната мрежа по 5 лв. Овцете са дарени от местен хотелиер, фен на кандидат за кмет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here