В развитието на туризма вижда бъдещето на китното дупнишко село Бистрица кандидатът за кмет на община Дупница Георги Градевски.

Градевски, издигнат от партия АБВ, се срещна с жителите на селото. Пред тях той обяви, че има амбицията на място да бъде открит завод за бутилиране на минерална вода. Както е известно, в Бистрица беше открита минерална вода.

 


„Ще пристъпим към поетапна подмяна на канализацията в селото. Бистрица е на минути път от града и буквално в планината. Тук трябва да има къщи за гости и да се развие селският туризъм. Това е неизползван ресурс. Искаме да се направи път между Бистрица и Самораново.


Поставили сме си за цел и откриване на завод за бутилиране на изворна вода. Няма да закривам нито едно училище, детска ясла или читалище. Не мислете, че пари няма! Никой не знае колко от данъците и таксите от Бистрица се връщат при вас под формата на ремонти и по-добър живот на хората. Бъдете активни, излезте и гласувайте, не свиквайте с това, че от общината казват, че пари няма и не може да ви решат проблемите.

Ние ще спрем корупцията в общината и липсата на прозрачност по всички проекти”, каза Георги Градевски.


Жителите в Бистрица коментираха, че вече не вярват общината да им реше проблемите и е време младите хора да участват в местното самоуправление.


На срещата присъстваха и съветниците от листата на АБВ Галина Димова, Цветомил Христов, Мария Декова, Катя Беремова, Иван Занков и Божидар Андонов, най-младият кандидат за общински, който е именно от село Бистрица. Кандидатът за кмет на община Дупница от АБВ Георги Градевски е №14 в бюлетината.

* Купуването и продаването на гласове са престъпления.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here