„Много често ме питат защо реших да се кандидатирам за кмет на община с много проблеми. Направих го заради вас – перничани“. Това заяви кандидатът за кмет на община Перник от БСП Станислав Владимиров. Той добави, че градът, който е бил икономическият гръбнак на България става все по-сив, мрачен и тих.

„Ние сме само на 20 км. от икономическия и финансов център на държавата, но Перник не се развива“, коментира Владимиров. Той каза още, че с конкретни мерки за ускоряването на икономическото развитие на Перник проблемите ще започнат да се решават, защото в общинската хазна ще влизат повече средства.

„След няколко месеца няма да застана пред вас и да се оправдавам, че няма пари, защото ще направим по-добро разпределение на средствата на общината“, категоричен бе Владимиров. Той заяви, че иска ускорено развитие на Перник, за да останат младите хора в Перник и да стане той по-добро място за живот и работа.
„Дойде времето за промяна в Перник и всички го виждаме, но няма да използваме непозволени средства, а цялата си енергия. Сигурен съм , че още на 27-и перничани ще изберат пътя за ускорено развитие на Перник с №56 в бюлетината“, категоричен бе Станислав Владимиров.

  • Купуването и продаването на гласове са престъпления

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here