100-годишен юбилей отбеляза днес Надежда Катранджиева от село Бачево. Родена на 9 октомври 1919 година, баба Надежда е първият столетник в рода си и е най-възрастният жител на община Разлог.

За да засвидетелстват своето уважение и да отбележат заедно днешния празник, се събраха внуци и правнуци на баба Надежда.


Специални поздравления и пожелание за здраве рожденичката получи от временно изпълняващия длъжността кмет на Община Разлог – инж. Венцислав Гърменов и кандидат кметът на село Бачево – Росица Чатлабашева. Те поднесоха букет цветя и подаръци на рожденичката.
Надежда Катранджиева се радва се на 4 деца, 9-ма внуци,13-ет правнука и 5-има пра – пра внуци. Топли и много големи грижи полага съпругата на един от внуците й – Янка Велинова, която е секретар на читалището в село Бачево. Баба Трудолюбива, с много борбен дух , прекарва голяма част от живота си на полето, където работи и се чувства свободна , споделя самата тя. За своите 100 години живот баба Надежда е видяла много. Помни доброто. Лошото гледа да го забрави, но казва, че без него не може да премине човешкия живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here