33-годишният Гюлтекин Караибрямов, който преди година уби по особено жесток  начин своя съселянин Муйдин Дураков, отново влиза в съда. Окръжната прокуратура в Благоевград внесе обвинителен акт срещу него.

 

Разследването на тежкото криминално деяние установило, че Караибрямов е бил в алкохолно опиянение по време на извършването му. Той и жертвата му били в местен бар, където имало оркестър. Там младият мъж изпил над 10 бири, а по-късно седнал на една маса с 57-годишния Дураков. Тогава Дураков започнал да му разказва, че момичето, което той е харесал за негова съпруга, е неморално и е с него само заради парите.

Караибрямов се ядосал и казал, че ако съселянинът му не напусне заведението, ще го удари. Но той останал и продължил да го убеждава да не се жени за нея. Малко по-късно Муйдин Дураков си тръгнал, а 33-годишният вълкоселчанин тръгнал след него. Срещнали се пред местната хлебопекарна. Младият мъж взел летва и започнал да налага с нея съселянина си. Тя обаче се счупила и той продължил с камъни. Върнал се вкъщи и споделил с майка си, че е извършил убийство. Тя изгорила окървавените му дрехи, а той се върнал на местопрестъплението. Там установил, че 57-годишният Муйдин е мъртъв.

Съдебно-медицинската експертиза показала, че Дураков е починал вследствие на несъвместима с живота тежка черепно-мозъчна травма. Установени са седем големи рани по лицето и черепа на починалия.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here