ОРГАНИЗАТОРИТЕ БЯХА ПОДГОТВИЛИ БЕЗПЛАТЕН КЕТЕРИНГ, БЕЗАЛКОХОЛНИ И ЛАКУМСТВА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ

 

В края на Европейската седмица на спорта бе организиран футболен турнир под надслов „Да върнем интригата в Искровете“ в който взеха участие сформирани любителски младежки отбори от Самоковските села: Маджаре, Мала църква, Бели Искър и Говедарци.

Спортното мероприятие бе проведено на стадиона в село Говедарци и организирано от г-н Валентин Милушев кандидат за кмет издигнат от ПП ГЕРБ САМОКОВ, редом до него застанаха и част от кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ САМОКОВ. В подкрепа на събитието лично присъстваха г-н Андонов зам.министър на Младежта и спорта. Г-н Христо Крушарски президент на ПФК Локомотив Пловдив (който подсигури екипите на отборите и наградите ) ,както и бивши и настоящи спортисти . Във връзка със спортната седмица организирана от министерството на младежта и спорта под надслов „Бъди активен“ беше получен и прочетен поздравителен адрес към организаторите, участниците и гостите на събитието от министъра на Младежта и спорта г-н Кралев.

Играха се мачове между четирита отбора с полувремена от по 20 мин .
Участниците показаха спортен дух и желание за победа ,но както във всяко състезание имаше класиране като първо място зае отбора на с. Маджаре на второ място се нареди отбора от с.Говедарци съответно на трето място отбора на с. Мала църква и четвърто място бе за момчетата от с. Бели Искър.
Бяха раздадени, купи,футболни топки и награди на отборите участници .
Награди бяха раздадени и на най-малките от публиката.
Получи се един чудесен празник изпълнен с много усмивки,спортсментство ,спортен дух ,музика и забавление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here