„След като официално изборите настъпват, и идва време за нов кмет на община Бобов дол, Ви пиша, за има причини за размисъл, преди да пуснете гласа си в урната.“- пише на редакционната ни поща Станислава Станкова.

„Елза Величкова напусна своята партия (тази на господин Ковачки) с цел предотвратяване на горенето на отпадъци в ТЕЦ Бобов дол. За което можем да й правим само адмирации. Кой иска да се трови, при положение, че живеем в една от най-чистите части на България?

Казваме с гордост, че благодарение на нея, част от хората, дали труда си в Мини Бобов дол, получиха пенсии на 45 годишна възраст, което е не само похвално и правилно решение, а хуманно действие от човек, поставен на длъжността кмет.

Не само знаем, а и виждаме резултатите от кампанията на госпожа Величкова “Чистота, Озеленяване и Благоустройство” – Бобов дол е преобразуван в модерен, зелен и най-вече дишащ град. Резултатите са видими към момента, а след време ще са осезаеми и за нашите деца.

По проблема на безработицата, госпожа Елза Величкова е направила доста – помогна на социално слабите със стотици назначени лица на граждански договор (и познайте какво? – беше нападната за което). Не само това, ами мисли за бъдещето на града и трудоспособните като търси нови предприемачи и смели компании, които биха вложили своя капитал по нашите земи. Така би осигурила повече работа и приходи за Нашия град.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here