Шестима свещеници отслужиха тържествен водосвет за здраве и благополучие на старта на предизборната кампания на кандидата за кмет на община Сапарева баня Костадин Николов. „Нека Костадин Николов и кандидатите за общински съветници начело със Сашо Иванов и Светослав Андреев бъдат закриляни и водене от Бог, нека бъдат закрилници на всички тук в Сапарева баня. Бог да закриля Сапарева баня, за да може здраве и спокойствие да изпълни цялата община. На добър час,  Бог да пази всички!”- бяха думите на отците Димитър Фелибев, Димитър Недялков, Иван Айдаров, Радослав Ваклин, Георги Марков, Райко Ваклин, които благословиха всички и ги поръсиха със светена вода за здраве.

„Благодаря на свещениците за отслужения тържествен водосвет. Като източноправославни  християни и по стара българска традиция счетохме, че е редно да започнем едно голямо начинание с водосвет за здраве и успех. Нека Бог бъде с нас!“- каза Костадин Николов пред над 200 свои съграждани, дошли да се помолят с всички съвещеници на община Сапарева баня.

„На прага сме на предизборната кампания, в която влизаме с оптимизъм и вяра в успеха.

Да си пожелаем една успешна и позитивна кампания. Кампания в която трябва да запазим добрия тон, защото не бива да разединяваме обществото, в което живеем, а напротив трябва да се стремим да го обединим. Да създадем едно активно гражданско общество, в което всеки свободно да може да изрази своята гражданска позиция. Желанието ми е да има едно широко общество, където да намери място всеки жител на общината и всеки да може да изрази своето виждане за развитието й. Добра управленска идея и предложение за решение на даден проблем може да предложи всеки независимо от своя статус.“- изложи слово кандидатът за кмет Костадин Николов, който е бивш юрист на община Сапарева баня и добави:

„Предизвикателството, което стои пред нас е голямо, проблемите, пред които е изправена общината ни, са многобройни и само с общи усилия можем да ги преодолеем.

Не се обвързвам партийно, кандидатурата ми е независима издигната от инициативен комитет, като ангажимента, който поемам е да ръководя действията си в зависимост от интереса на жителите на общината.

Родното ни място има огромен природен ресурс и огромно богатство от гледна точка на култура и история. Този ресурс, това богатство трябва да бъдат използвани и материализирани, за да се превърне община Сапарева баня в едно по-добро място за живеене и инвестиции, за да бъде повишен стандартът на живот и младите хора да не напускат родното си място и да търсят препитание другаде.  Водени сме от желанието да превърнем Сапарева баня в място, с което да се гордеем, а не място, от което да се срамуваме.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here