Валентин Герчев

Продават на търг празно място на бизнес дама в село Марикостиново. Мястото е собственост на еднолично дружество „Ню Домус –Софа“ на бизнес дамата Цветелина Николаева Попчева. Тя е длъжник към клон на банка от която е теглила кредит.

Фирмата е с предимд на дейност покупка на промишлени и непромишлени стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионни, спедиционни и валутни сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, компютърна, импресарска дейност или предоставяне на други услуги за бита; превозни сделки в страната и в чужбина със собствен или друг превоз; складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол; счетоводни услуги и консултации; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг.

Празното дворно място е с площ от 685 кв.м.Това е мястото до къщата и в курортното село ,казаха нейни съселяни.Наддаването на недвижимия имот ще бъде в рамките на закона ,като публичната продан ще стартира при първоначална цена за имота от 17 948.38 лв.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here