Нов пенсионерски клуб откриха в петричкото село Кърналово. Той се намира в сградата на местното читалище „Гоце Делчев“. Помещението е напълно обновено и оборудвано със средства от бюджета на община Петрич.
На церемонията за откриването на клуба присъстваха над 100 пенсионери от селото. Церемонията беше съпътствана с много похвали досущ като на предизборна среща.


Кметът на общината Димитър Бръчков се похвали, чe в село Кърналово само през тази година са направени инвестиции в размер на над 250 000 лв. включително нов сондаж и помпа за питейна вода, подмяна на водопровода и бетониране на ул. „Стою Хаджиев“, довършва си ремонтът на една от най-дългите улици в селото – ул. „Ванюша Валчук“.
„За кратко време Димитър Бръчков доказа, че може да бъде добър стопанин на общината. Нека с наша подкрепа продължи да е кмет на община Петрич“, каза кметът на селото Стоян Бойчев. Молебен за здраве отслужи енорийският свещеник Иван.


Специален гостуващ изпълнител беше обичаният от няколко поколения Кирил Костов, а местната поетеса Зоя Войнова поздрави всички със стихотворение написано за повода.

Валентин Герчев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here