Четирима съветници имат в момента Земеделският съюз "Ал. Стамболийски", Явор Аргиров се надява през новия мандата да вкарат човека.

Уважаваният д-р Звездан Гацев от Земеделски съюз „Ал. Стамболийски” прекратява политическата си кариера. Здравословни са причините, поради които Гацев да се оттегли от участие в местния вот, макар на изборите преди години да събра около 300 преференции. Щафетата д-р Гацев обаче предава на своя син. Както съобщихме, 19- годишният Димитър Гацев е част от листата на ГЕРБ.

Димитър Гацев е сре младите попълния в редиците на ГЕРБ.

Под знамето на „Ал. Стамболийски” продължава битката за местния парламент Явор Аргиров. Той е №1 по преференции от миналите избори, в актива си събра цели 420 гласа. Аргиров има фирма за строителен надзор.

Явор Аргиров

С него е един от най- мощните бизнесмени в Сандански Румен Пачов, който прави нова автогара и треньорът по плуване Кирил Ханджийски. „Ал. Стамболийски” в настоящия парламент имат четирима общински съветници. Амбицията им е да вкарат в ОбС още двама към тях. За тази цел те подготвят пълна листа от 29 души.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here