В среща от вторият кръг на Югозападната Трета лига отборът на „Ботев“ от Ихтиман отстъпи с 1:2 при символичното си домакинство на гостите от „Перун“ от Кресна. Срещата се игра на стадиона на новия спортен комплекс в Долна баня, поради реконструкция на спортното съоръжението в средногорския град Ихтиман.
Срещата започна двуостро, в 10-ата минута главният съдия Вилиян Видинов изгони Владимир Ценев от „Ботев“ – Ихтиман. Въпреки намаления състав при една отлично организирана атака на домакините Кристиян Димитров прониза вратата на „Перун“ и изведе „Ботев“ напред в резултата в 30-ата минута на срещата. До почивката „Ботев“ запази аванса си, но през втората част гостите стигнаха до пълен обрат с попаденията в 60-ата и 65-ата минута на Иван Георгиев и Роберто Харалампиев.
До края на срещата домакините опитаха да стигнат до точката, но след няколко опасни атаки вратарят на „Перун“ Атанас Тапигьозов беше на мястото си и съхрани успеха на тима си. На кокетното съоръжение в курортния рилски град и двата тима бяха подкрепяни от своите верни фенове.
В следващия кръг „Ботев“ – Ихтиман гостува в Етрополе на „Чавдар“, а „Перун“ е домакин на своя стадион в Кресна на „Сливнишки герой“ от Сливница.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here