„Живея в едноетажна сглобяема къща и карам кола, оценена от застрахователите на 10 000 евро.”, избухна благоевградчанката Ани Салич по повод писания за паатите, имотите и баснословната й заплата.
„Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18 000 лева, за апартаменти, които имам в София и по света, палат в Рударци и “Волво” за 100 хиляди. Няма такова нещо!“. Това отсече водещата на Нова телевизия Ани Салич.
„Моят палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 г. и оценена от застрахователите ми за 10 хиляди евро. Работя всеки Божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща, плащам си данъците и се грижа за семейството си“, допълни тя.
Ани Салич изригна в социалните мрежи по повод твърденията, че имала къщи в Белград и Благоевград и била на първо място по имоти сред телевизионерите. Като доказателство за думите си Салич показа дома си и талона на автомобила си в интернет.
„Служител съм на частна медия с прозрачни собственици – успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра.
Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това – да имат стотици хиляди читатели тези вестници?
Няма да разбера. Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук, на земята, а не на небето”, бясна е тв водещата, цитирана от lupa.bg.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here