Младият полицай от Дупница, положил клетва през февруари и предложил брак на избраницата си пред целия състав, загина вчера при катастрофа на Долна Диканя. 29- годишният мъж се удари челно с личния с автомобил в задната част на ТИР. Инцидентът стана в 9 .00 часа сутринта, когато отивал на работа в столицата. Предполага се, че на Машкудански му е прилошало или пък е възникнала техническа неизправност в колата, тъй като бил отличен шофьор.

Рангел Машкудански направи романтично предложение за брак на любимата си Диана по време на клетвената си церемония. Тя е бременна и всеки момент се очаква да се появи наследникът му. Скръбта от загубата е неописуема. Това разказаха приятели на семейството, който поднасят най- сърдечни съболезнования на близките.

Както писахме, снимката им обиколи социалните мрежи и предизвика множество одобрителни коментари. По всичко личи, че са много влюбени един в друг. Пред погледите на зам.- министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов и всички събрали се Рангел Машкудански направи любимата си своя годеница. Полицаят падна на колене пред любовта на живота си пред одобрителните погледи на зам.-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов, на директора на ОД МВР-Пазарджик Йордан Рогачев и на другите гости. „Мечтата му още от дете беше да бъде полицай и го постигна с много усилия, а ето, че намери и любовта си, заедно са от от две години и половина и настъпи подходящият момент да се сгодят“- коментираха тогава щастливите му приятели.

 

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here