Странният. предизборният плакат -билборд от февруари- март 2017 г. Ивайло Константинов обясни с думите: Трябва да даваме път на нови лица! Сега той и Радослава Чеканска са кръстосали здраво пътищатата си, а Емил Гущеров тръби, че той е препоръчал Чеканска, която бе наречена от Костадинов вчера атентаторка, която която го измествала него и Гуги от всякъде, съдавала даже второ ГЕРБ!
На закриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив Ивайло Константинов си направи селфи, снимката бе качена на фейсбукстраниците на ГЕРБ – Дупница и други. В пловдив се случи интересна подробност, която всички медии пропуснаха, за която ще ви информираме с видео.
· 24 март 2017 г.

„Искам да псувам“- този абзац от прощалното слово от парламента на лидера на ГЕРБ изглежда истински верен и честен от цялото съдържание на писмото му до избирателите през 20 декември 2017 година. Лошото е, че псувните подминават отново само Емил Гущеров, който се изтъпанчи пред съпартииците си и призна, че той е в дъното на кариерното израстване на почти всеки член на партията, включитело и на уважаваната от съгражданите си учителка Радослава Чеканска, когото той нарече публично с непоносими цинизми пред десетки граждани пред офиса на партията в Дупница и налетя на бой над Йордан Йорданов. Константинов поощри Гущеров в „мъжката му тирада“, за да знаем от къде изгрява слънцето, а нарече скромната и добродушна местна депутатка атентаторка. „Две жени, Чеканска и Елчинова се опитаха да извършат атентат над общинското ръководство на ГЕРБ, като направят втори център на партията, разкол!“ – изтрещя в тишината на останалите без дъх членове и гости на първото предизборно събрание по номиниране на нови управници на Дупница. „Лъжа! Лъжеш Ивайло!“- викнаха и двете и го опровергаха. Чеканска междувременно измести и Емил Гущеров от областното ръководство на ГЕРБ и зае поста му организационен секретар, най- вероятно защото Гущеров е подсъдим за източени 69 000 лв от Напоителни системи и делото върви с пълна сила в СГС.

Емил Гущеров и Йордан Йорданов се бориха за председателския пост в общинския съвет, Гущеров го надви, а миналия петък го налетя на бой след люти псувни и цинични ругатни.

Това е единственото последствие за Емил Гущеров- загуба на дребен пост в партията, след серията огромни гафове, които сътвори и сътворява неуморно, които сме публикували и място няма не ни стига да ги изреждаме отново.

На всяко събрание Емил Гущеров изрежда колко назначения е направил, на едно от последните изтропа, че е назначи едно момиче на работа в МВР. Спестяваме името му, за да не бъде покосено.

Гущеров повлече към дъното, не само имиджа на партията, но и съдбата на нейния лидер Ивайло Константинов, стана ясно и от словоизлияниета на Емил Гущеров.

Припомняме, че дупнишкият депутат от ГЕРБ Ивайло Константинов напуска Народното събрание. Мястото на Ивайло Константинов в парламента ще заеме заместник областният управител от Дупница Радослава Чеканска. Ето какво написа Константинов на личната си страница във фейсбук: 

ИЗПОВЕДТА НА ЕДИН БИВШ ДЕПУТАТ

(Надявам се утре 20 декември да бъда вече такъв)

В началото на 2017 година, в тежък конфликт със себе си, взех едно много трудно и силно компромисно решение, да бъда част от кандидатите на „ГЕРБ” за народен представител. Конфликт- защото всички, които ме познават знаят, че винаги съм отказвал такива номинации, поради естеството на моята природа и пълната ми несъвместимост с депутатската професия.
След една тежка предизборна битка, в която се опитах да бъда максимално искрен и премерен, спечелих. Спечелих благодарение на хилядите приятели, които подкрепиха моята партия и персонално мен, за което се покланям пред тях и днес. Спечелих мандат, самочувствие, но загубих мене си, времето за децата си, бизнеса си, от части дори и свободата си. Стиснах зъби до счупване, аз си знам какво ми коства това, но днес 8 месеца след клетвата ми като депутат мога да кажа, че изпълних мандата си предсрочно- Дупнишка околия има ясни хоризонти, включително и финансово обезпечени във всеки един сектор. За което искам да изкажа дълбоката си и искрена благодарност, както на премиера Борисов, така и на министрите Горанов, Нанков, Вълчев и Кралев. Благодаря също и на колегите от НС, голяма част от които мога да нарека мои приятели.
За тези осем месеца, в които бях депутат, не ползвах държавно жилище, не поисках и стотинка за командировъчни, дневни, хотели, пътни и храна. Не използвах служебен автомобил дори за минута. Не гласувах нито веднъж против съвестта си.
Приятели от Кюстендилска област,
Разберете ме, моля Ви! Повече от 20 години съм предприемач, обичам тази работа! Разбирам я! Искам да печеля, да губя, да поощрявам, да наказвам, да хваля, да псувам, да се събирам с приятели, да живея. Като депутат бях ограничен! Това което правех за региона до днес, ще го правя и утре без депутатска карта, мразя да обещавам, но го правя! А, Дупница заслужава да има и ще направя всичко по силите си, за да има депутат и то по- достоен от мен.
Ще призная и за преломният момент, в който взех окончателното си решение. На среща на Транспортната комисия с представители на всички браншови организации в сухопътния транспорт, след изказванията на колегите от бранша, които много ясно заявиха проблем в конкретен казус, НИЕ депутатите, вместо да ги чуем ВЕЛИКОДУШНО ИМ ДАДОХМЕ СРОК, в който да внесат предложенията си! Тогава не само, че го реших, но и го казах пред всички присъстващи, че се чудя какво правя на масата от страната на депутатите, не че упрекнах колегите, но в това е разликата между прагматизма и политиката……
Благодаря още веднъж и много специално на г-н Борисов, за подкрепата му във всички мои начинания и искам още веднъж да му се извиня за упорството ми да напусна Народното събрание.
Герб е моето трето дете и винаги ще е част от мен. Оставам на партийният си пост, както и с отличните си отношения с всички ГЕРБЕРИ!
И.К.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here